Mesaj de la Dumnezeu

MesajEu sunt Dumnezeu. Astăzi mă voi ocupa de toate problemele tale.Te rog să-ţi aduci aminte că nu am nevoie de ajutorul tău.

Dacă se întâmplă ca viaţa să îţi ofere o situaţie la care nu poţi face faţă, nu încerca să o rezolvi. Pune-o cu grijă în cutia CDFPD (ceva de făcut pentru Dumnezeu). Toate situaţiile vor fi rezolvate, dar în timpul Meu, nu al tău. Odată ce problema este aşezată în cutie, nu te mai preocupa de ea îngrijorându-te. Mai degrabă, concentrează-te asupra lucrurilor minunate care sunt prezente acum în viaţa ta.

Dacă eşti prins în trafic, nu dispera. Există mulţi oameni pentru care a conduce un automobil reprezintă un privilegiu nemaiauzit.

Dacă ai o zi grea la serviciu, gândeşte-te la cei care nu au de ani de zile un loc de muncă.

Dacă te-ai întristat pentru trecerea unui week-end, gândeşte-te la femeia aflată într-o situaţie critică, care lucrează 12 ore pe zi, şapte zile pe săptămână, pentru a-şi putea hrăni copiii.

Când maşina ta se strică, lăsându-te la kilometri depărtare de un service, gândeşte-te la paraplegicul care s-ar fi bucurat să aibă ocazia să facă plimbarea aceea.

Dacă eşti disperat din cauza unei relaţii care se destramă, gândeşte-te la persoana care niciodată n-a aflat ce înseamnă să iubească şi să fie iubită.

Dacă ai observat încă un fir de păr alb în oglindă, gândeşte-te la pacientul de la chimioterapie care şi-ar dori să aibă păr ca să-l examineze.

Dacă eşti victima amărăciunii, ignoranţei, micimii şi insecurităţii altor oameni, adu-ţi aminte, lucrurile pot fi şi mai rele. Ai putea face parte din categoria lor!

Dacă ai pierdut şi te întrebi ce rost are viaţa şi care este rolul tău? Fii mulţumitor. Există mulţi care nu trăiesc destul pentru a avea această oportunitate.

Dacă te decizi să trimiţi acest mesaj la prieteni, îţi mulţumesc, nici nu ştii cât de mult ai putea să le influenţezi viaţa!

(Autor necunoscut)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s